7 daagse reis naar China voor bodemprijs.

  

                                   pastedGraphic.png

1 oktober 2019

                                               pastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.png

Wie jarig is viert feest

De ECFA organiseert op 28 september een 7 daagse reis naar China (Beijing) om op 1 oktober 2019 feest te vieren ter gelegenheid van het 70 jarig bestaan van de Chinese Volksrepubliek. Wij vliegen rechtstreeks met de KLM en logeren in een ****hotel met vorstelijk ontbijt! Terug op 4 oktober.

De reis kost in feite €1995,– maar de ECFA biedt deze reis aan tegen een bodemprijs van €1179,00 pp op basis van een 2-persoonskamer.                 De 1-persoonstoeslag bedraagt €200 pp.                                                                                             

Inbegrepen: Uw KLM-ticket (met 1 stuk ruimbagage en 1 stuk handbagage), ****hotel inclusief ontbijt, iedere dag excursies, een informatiebijeenkomst in september, reisleiding gedurende de gehele reis en een REISWIJZER BEIJING. Het gehele programma van de reis staat op onze website

               WWW.EUROPEANCHINAFRIENDSHIPASSOCIATION.COM 

Lijst van de excursies:

  • * bezoek aan het Zomerpaleis.
  • * de Chinese Muur (Bandaling)
  • * wandeling over de Heilige Weg en een bezoek aan de Ming Tombe in Changling.
  • * bezoek aan het Ti’an Men Plein met aansluitend een bezoek aan de Verboden Stad
  • * bezoek aan de Hemelse Tempel
  • * optioneel een hutong tour maken
  • * optioneel een bezoek aan de Lama Tempel. 
  • * de Parelmarkt en de Zijdemarkt

De informatiebijeenkomst wordt gehouden  op donderdag 12 september om 17.30u in de Mallejan in Maarssen aan de Gageldijk 81.

Niet-leden die mee zouden willen, kunnen nu GRATIS lid worden van de ECFA door onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij het bestuur van de ECFA. Bovendien verzorgen wij alle visa op basis van onkosten: een GRATIS ECFA-SERVICE dus.

Ondergetekende, meldt zich aan als lid van de ECFA en zal deelnemen aan de reis van 28 september naar BEIJING.

Naam: ………………………………………..

Adres:…………………………………………………

E-mail:………………………………………………

Telefoon:…………………………………………..

Handtekening: …………………………………………………………………………….

                                       Mailen aan ecfa2015@gmail.com    

Na aanmelding dient een aanbetaling te geschieden van €450,– op rekening van de RABOBANK ,  NL 10 RABO 0301 1654 75 t.n.v. de European China Friendship Association onder vermelding van 1 oktoberviering 2019 in Beijing. Het restant dient uiterlijk 1 juli te worden voldaan.

Ons hotel in Beijing:

pastedGraphic_3.png 

Oost en west komen samen in Dong Fang Hotel Beijing. Het hotel combineert klassiek Chinese en westerse designs en heeft 2 restaurants. Er is gratis WiFi in alle ruimtes. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, thee- en koffiefaciliteiten en kabel-tv. Ze hebben een eigen badkamer met toiletartikelen en een föhn. De Coffee Shop van het hotel serveert een internationaal buffet. In het Chinese restaurant kunt u genieten van lokale gerechten. Beijing Dong Fang bevindt zich op 100 meter van metrostation Hufangqiao voor lijn 7, op 10 minuten lopen van de Qianmenstraat en op 5 minuten rijden van warenhuis Beijing SOGO en winkelstraat Xidan. 

                            RESERVEER SNEL! ER KUNNEN MAXIMAAL 30 MENSEN MEE!