8-DAAGSE STEDENTRIP BEIJING (China)

VERTREK 20 OKTOBER 2018
REISSOM €895
1-pers.toeslag €150
Alleen vogels vliegen goedkoper! Inclusief vlucht, transfers, uitstekend hotel en ontbijt. De reis is beoordeeld door 1400 deelnemers met een 8.5!
Het keizerlijke Beijing is een unieke stad vol paleizen, tempels, torens en verrassende wijken, pleinen en straten. Hier gaan oosterse mystiek en westerse dynamiek hand in hand. Dit zorgt voor fascinerende contrasten. Naast 3000 jaar geschiedenis biedt deze Chinese hoofdstad een boeiend dagelijks leven en talloze prachtige bezienswaardigheden. Boekt u het uitgebreide excursiepakket dan wandelt u onder meer over de indrukwekkende Chinese Muur, door de Verboden Stad en ontdekt u bij het Zomerpaleis waarom de keizer hier zo graag verbleef. Beijing wacht op u om ontdekt te worden!
Inbegrepen SGR/ANVR-garantie
• Retourvlucht Amsterdam-Beijing met Lufthansa (met overstap)
• Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Transfers van en naar hotel
• Verblijf in het Free Comfort Holiday Hotel, Chong Wenmen Hotel oF Nikko New Century
Beijing hotel. 3-4*
• 6 x ontbijt
• Digitale REISWIJZER BEIJING
*ECFA-Leden krijgen €20 korting!
NB U mag 23 kg ruimbagage en 8 kg handbagage meenemen
Niet inbegrepen
• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen
• Visum China € 165 per persoon (als u dat zelf doet €120)
* Fooien
*Niet genoemde maaltijden
Wilt u meer informatie? Stuur even een berichtje op: hcfriendshiptours@gmail.com

Reis naar Nanking, Suzhou, Shanghai en Hong Kong

De Geit is het achtste Chinese sterrenbeeld en staat dit jaar ook voor het gehele jaar 2015. Om die reden is 2015 een succesvol jaar voor de Geit. Tegelijkertijd geeft de Chinese horoscoop aan dat de Geit wel voldoende nederigheid moet laten zien om dit te bereiken. Ga discreet om met uitdagingen en moeilijkheden en benader de zaken met een zachte energie. Je Geit energie zal beschikbaar zijn in alle aspecten van je leven gedurende het jaar van de Geit. Focus je op liefde, carrière en gezondheid in 2015!

U hebt gekozen voor een reis naar China georganiseerd door de European China Friendship Association en uitgevoerd door FriendshipTours. De inschrijvingen zijn nog in volle gang maar het ziet er naar uit dat deze reis (vertrek 4 juli) doorgaat we hebben nog 8 deelnemers nodig maar zodra wij 3 meer hebben gaat de reis zonder meer door. Mocht u nog een reisgenoot/reisgenote vinden die de kamer met u wenst te delen is hij/zij meer dan welkom. Uw reisleider is Roy Ho Ten Soeng die China door en door kent en ook de voorzitter is van de ECFA, na eerder jarenlang de voorzitter te zijn geweest van de Vereniging Nederland China (VNC).

Onze INFO-bijeenkomst zal op zaterdag 13 juni worden gehouden om 14.00u in De Mallejan: Gageldijk 21,3602 AJ Maarssen. Het programma krijgt u t.z.t.van ons. Ik verzoek u een kopie van uw paspoort te scannen en voor ons te mailen. De naam op het ticket moet identiek zijn als uw naam op het paspoort en als we dat pas op Schiphol merken betekent dat extra betalen: €75,00 om dat te wijzigen.