VOORDELEN LIDMAATSCHAP (ASSOCIÉ) VAN DE ECFA

Om samen op allerlei terreinen contacten met China te onderhouden. Zo zijn er vorig jaar ook reizen met docenten naar 4 Chinese steden georganiseerd met bezoeken aan scholen. De ECFA heeft in alle steden in China nu zusterorganisaties die wij kunnen raadplegen als dat van belang is. Het bestuur zal midden augustus weer een reis maken naar China en wel naar de provincie Guangdong. Hier zullen 4 steden bezocht worden en zijn wij te gast bij onze FriendshipsAssociations. In de stadsprovincie Shenzhen krijgen wij op de beurs ook een stand om producten uit Nederland onder de aandacht van Chinese ondernemers te brengen. Associé’s die innovatieve producten aan de man willen brengen zijn welkom!

Dit jaar heeft de ECFA al enkele lezingen doen verzorgen en een tentoonstelling georganiseerd in Hotels van Oranje in Noordwijk. Ook is de ECFA met een “praalwagen China” vertegenwoordigd geweest in de Bloemencorso in Noordwijk. Het optreden van de groep uit Nanking is ook door de ECFA georganiseerd in een uitverkocht Diligentiatheater. Associé’s hebben aan alle activiteiten recht op GRATIS toegang. U krijgt bij de ECFA waar voor uw geld! Zo simpel is het! Per 1 augustus trekt de ECFA in een nieuw kantoor in Amsterdam aan de Fogostraat 10 AmsterdamNieuwWest. In Shenzhen hebben wij al een kantoor in het Widanshopping Center op de 40e verdieping. Alle associé’s krijgen binnenkort de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief bij een landelijk netwerk van Chinese restaurants te dineren.

Regelmatig krijgt de ECFA verzoeken vanuit China, aan de ene kant van steden die een zusterstadrelatie willen aangaan met een Nederlandse stad (de laatste aanvraag kwam van de stad Zhangye) en aan de andere kant vragen over samenwerking en innovatieve en hoogwaardige technologische ontwikkelingen (zoals DEZHOU in de agrarische sector). Ook ontvangen wij regelmatig verzoeken van Nederlandse bedrijven om hen te helpen bij het betreden van de Chinese markt. We zijn gevraagd om op zoek te gaan naar innovatieve bedrijven die een locatie zoeken in China om hun producten daar te laten maken, of die een joint venture willen aangaan met een Chinees bedrijf. Wij hebben sinoloog Boudewijn Poldermans bereid gevonden om deze zakelijke vragen namens de ECFA op te volgen op basis van een win-win overeenkomst. Hij is een ervaren zakenman en ondernemer die al 40 jaar op een breed terrein actief is in China en zowel in China als in Nederland bekend staat als een betrouwbare partner.

De ECFA nodigt u uit om associé te worden. De jaarlijkse bijdrage is €90. Een bedrijf betaalt €250,– Alle informatie wordt gratis verstrekt ; zowel mondeling als schriftelijk. Zakendoen met China wordt voor associé’s nu veel gemakkelijker! Hoewel het in de hele wereld minder is dan voorgaande jaren is de groei in China nog steeds 6.5%. Dat blijft ook de voorspelling voor komende jaren.

Ondergetekende geeft zich op als Associë van de ECFA en maakt z.s.m. €90 (een Bedrijf betaalt €200 per jaar) over op Bankrekening RABO NL 10 RABO 0301 1654 75.

Uitgangspunt is dat de bijdrage jaarlijks terug verdiend moet worden

  • Kostprijs op alle reizen
  • 10% korting bij een groot aantal Chinese Restaurants in heel Nederland
  • Chinees Nieuwjaarsviering in Amsterdam, Delft of Utrecht
  • Gratis deelname bij door ECFA georganiseerde symposia / congressen / lezingen over China
  • 5% korting bij aankoop van producten van een aantal Chinese Groothandelaren
  • Gratis begeleiding bij toetreden van de Chinese Markt d.m.v. ons netwerk in China
  • Bedrijfslidmaatschap (Associé) van slechts €150
  • Dagelijks China Daily (digitaal) om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in China
  • Gratis dienstverlening bij aanvraag visum voor China